Architectenbureau Spaltman
Bureau voor architectonische vormgeving

Services en Advies

Op deze pagina vindt u informatie over de verschillende services die ik kan aanbieden. Neem contact met mij op om voor uw situatie te bekijken wat mijn meerwaarde is. 

VOOR ARCHITECTEN

Archicad

Vanuit mijn jarenlange ervaring met Archicad kan ik helpen om uw projecten op te zetten en te beheersen. Ik heb zowel ervaring met kleine als grote projecten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden kan ik laten zien op welke manier u Archicad kunt inzetten om uw productiviteit en professionaliteit te verhogen. Niet meer nachtenlang doorwerken omdat uw 2D software te arbeidsintensief is en wijzigingen veel tijd kosten.

Lumion

Voor veel architecten is het gebruik van visualisatie software nog een stap te ver. Een flinke investering in hard- en software, en bovendien tijd en energie steken in het onder de knie krijgen van het programma. Of bent u er aan begonnen en lukt het niet om er goed mee te werken? Ik kan er voor zorgen dat uw visualisatie software onderdeel wordt van uw dagelijkse workflow. Het helpt u uw ontwerpbeslissingen te maken, te communiceren met de opdrachtgever en nieuwe opdrachtgevers te krijgen.

Enscape

Als Lumion te duur en complex is kunt u ook met Enscape aan de gang. Een mooie visualisatietool met Virtual Reality functionaliteit. Met de aanschaf van een Oculus Quest VR bril kunt u met Enscape werkelijk door uw ontwerpen lopen! 

Tarieven:

Advies halve dag op locatie: €300 exclusief reiskosten en reistijd

Advies hele dag op locatie: €700 exclusief reiskosten en reistijd

 

Uurtarief: €75 exclusief reiskosten en reistijd


Opbellen
E-mail